En stationær computer på et skrivebord har indlæst hjemmesiden i en browser

Opgaven

I 2015 ønskede Brilleland et digitalt løft og inviterede Knowit til at deltage i et udbud, hvor målet var at finde den partner, der var bedst til at hjælpe med dette løft. Den direkte udfordring for Brilleland var at opgradere eksisterende websteder til en mere moderne og brugervenlig løsning. Brilleland ønskede at opgradere fra EPiServer 6 til EPiServer CMS 8 og samtidig forbedre webstedet med et nyt responsivt design. En kritisk og vigtig del af denne opgave var at få importen af alle produkter på plads og automatisk opdatere webstedet. Knowit var så heldig at få opgaven.

Løsning

I begyndelsen af ​​projektet skabte Brilleland og Knowit indsigt ved at bruge webanalyse. Denne viden blev pejlemærker for arbejdet med det nye design som et supplement til de eksisterende retningslinjer for virksomhedens grafiske profil. Da designprocessen gik i gang, fik man defineret og implementeret sidetyper og blokke i en ny og mere fleksibel EPiServer-løsning. Efter lanceringen af ​​det nye websted gennemførte vi flere brugbarhedstest og optimerede webstedet yderligere.

Et par med briller. Copyright Brilleland

Resultat

Med dette projekt har brilleland.no fået et responsivt websted i den nyeste version af publiceringsværktøjet EPiServer. Løsningen har givet en mere fleksibel styring af det redaktionelle indhold og en nemmere håndtering af den produktinformation, der automatisk hentes fra Microsoft Dynamics Navision. Den nye løsning har bidraget til, at Brilleland har en internetløsning, der fungerer på alle enheder, gør arbejdsdagen lettere for webredaktøren og automatiserer meget af det arbejde, der tidligere skulle gøres manuelt.

Kontakt os
Stine Reesen
Business Unit Director CPH
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen