Tegera i værksted

Udfordring

Udfordringen for Knowit og Ejendals var først og fremmest at finde et design og en funktionalitet, der kunne hjælpe Ejendals med at nå nye markeder i virksomhedens fortsatte ekspansion i Europa.

Målet var at øge salget ved at bygge et websted, der både inspirerer og er brugervenligt, hvad enten man surfer via mobil, computer eller en anden enhed.

Løsning

Løsningen blev et websted, der var tilgængeligt på alle typer enheder, en klar struktur og navigation, et overskueligt produktsortiment og et effektivt bestillingssystem.

Der var hele vejen igennem stort fokus på produktsøgning; hvis en kunde ikke kan finde den rette vare, bliver det ikke til mange køb, så vi sørgede for at gøre det rigtig godt.

Ejendals websted på en iPad

Resultat

Ejendals vil bidrage til kundernes lønsomhed ved at mindske skader på arbejdspladsen, og hvis vi lytter til juryens motivering i EPiServer Awards (Bedste websted i kategorien Business To Business), har deres websted alle forudsætninger for at hjælpe dem til at nå dette mål.

Vinderen af ​​den bedste B2B-internetløsning er et moderne websted, der virkelig inspirerer med sine produkter og et gennemtænkt design. Med funktionen til produktsøgning kan du anvende filtre og skræddersy din bestilling på en nem og brugervenlig måde. Webstedet fungerer lige godt på mobiltelefon og tablet, og det ensartede og tiltalende billedsprog gør, at man ønsker at søge videre. En flot webløsning, som både skaber købelyst og loyalitet.

Juryens motivering Episerver Awards

Kontakt os
Stine Reesen
Business Unit Director CPH
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen