Baggrund

Brandkorpset Attunda er et kommunalt forbund med seks medlemskommuner, Järfälla, Knivsta, Sigtuna, Sollentuna, Upplands-Bro og Upplands Väsby, der arbejder for at gøre hverdagen for kommunernes indbyggere så tryg og sikker som muligt. Deres opgave er at være ansvarlige for forebyggende brandsikring og redningstjeneste i de seks medlemskommuner.

Formål og mål

De bad os om hjælp til at udvikle både et nyt website og et nyt intranet, fordi de eksisterende versioner ikke opfyldte de krav, der stilles til et moderne website med hensyn til teknologi, indhold og design. Det strategiske mål var at øge brugen af websites ved at forbedre kvaliteten af ​​oplysningerne, øge tilgængeligheden og give de besøgende adgang til oplysninger, der er relevante for dem.

Løsning

Knowit udviklet et websted og et intranet i samme tekniske webløsning (Umbraco) med en moderne responsiv grænseflade, som sammen med en letnavigerbar informationsstruktur har øget tilgængeligheden dramatisk og gjort det meget lettere for besøgende hurtigt at finde de rette svar på deres spørgsmål. Både websitet og intranettet fokuserer i dag mere klart på de forskellige målgruppers behov, og under arbejdet blev der fokuseret på at gøre det muligt og nemt for de redaktører, der arbejder hos Brandkorpset Attunda, at skabe indhold, som skal tiltrække og hjælpe de primære målgrupper gennem både teknologi og information.

Nogle eksempler på funktioner, der gør dette muligt, er:

  • Krisefunktion, der tydeligt orienterer offentligheden ved faresituationer
  • Single sign-on via Active Directory, som også er fuldt integreret med telefonbogen.
  • Nem kopiering af indhold mellem intranet og eksternt websted
  • Nemt genbrug af indhold i andre digitale kanaler
  • Integration med informationsskærme opstillet i organisationen for nemt at kunne gøre nye oplysninger tilgængelige
Kontakt os
Stine Reesen
Business Unit Director CPH
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen