Møde ved et bord med flere deltagende personer.

Udfordring

Botkyrka skulle sikre, at deres it-løsning understøttede forretningen, var formålstjenlig og samtidig effektiv. I dette arbejde indledte man et samarbejde med Knowit, hvor vi introducerede et forretningsudviklingsprogram (Professionel IT).

Programmet sigter mod at ændre kommunens it-processer og forberede dem til fremtidige udfordringer. 

Løsning

Programmet omfattede hele kommunens it, og en ny it-organisation blev etableret og bemandet. Programmet er blevet drevet af Knowit og forretningsområdet it/e-udvikling og omfattede i alt 15 delprojekter, der tilsammen omfattede hele it-processen. 

Knowit Insight har været ansvarlig for strategisk støtte og ledelse og har drevet udformningen af ​​programledelsen. Vi fungerede også som projektleder i programmet på it-området, som omfattede hele kommunens it. Også oprettelse og bemanding af en ny it-organisation blev gennemført.

Fire mennesker, som har møde omkring et bord.

Resultat

Botkyrka kommune har nu en ændret it-løsning, der har en klarere brugeroplevelse, og som understøtter aktiviteterne bedre end før. I og med it-løsningen har man nu en mere struktureret arbejdsmåde, en ny ledelse inden for it samt forbedrede processer og metoder til bl.a. support, forandring og prissætning.

Kontakt os
Til toppen