Bergen National Opera skal fremstå som tydelig, farverig, sjov og frygtløs! De skal være stærke, elegante, professionelle, dristige, indbydende og intelligente.  

Vi har betonet de stærke, bæredygtige og karakteristiske profilelementer og farver. Logoet skal ramme bredt og leve længe og har en fast form med sit eget "scenerum" (rektangel) som det samlende element. Denne formular kan trækkes ud og blive "scenegulvet." Alle bogstaver i logoet har sin helt egen form, men med et klart formmæssigt tilhørsforhold, der symboliserer mangfoldighed, samarbejde og ensemble. Variation i sammensætningen af ​​ensemblet, typen af ​​produktioner og publikum er en af ​​de mest differentierende egenskaber hos Bergen National Opera, og det har været et vigtigt element at få tolket ind i det forberedende arbejde.

Variation og dynamik blev afspejlet i materialevalg, farvepalet og detaljer i logo og format. Rektanglet i logoet fungerer også som symbol i sig selv. 

Støttetypografien er formmæssigt beslægtet med logotypografien og har forskellig grad af dekorative detaljer. Typografi og tekst bliver et stærkt, visuelt værktøj. Begrænset adgang til fotografisk materiale betyder, at vi gør brug af dekorative typografiske elementer og kombinerer disse med fotografiske udtryk.

Kontakt os
Stine Reesen
Business Unit Director CPH
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen