Suunto

Suunto er en finsk virksomhed, der har fremstillet sportsudstyr siden 1936. Det hele startede med kompas til det finske marked, men Suunto sælger nu også blandt andet dykkerure, pulsure og sportsure i mere end 100 lande over hele verden.
Suunto begyndte at samarbejde med EPiServer allerede i 2008. En vigtig årsag var, at EPiServer har gode løsninger for virksomheder, som satser internationalt.
- Det er vigtigt at websiden fungerer perfekt på forskellige sprog, så indholdet bliver troværdigt og relevant for vores kunder, uanset hvor de bor, siger Janne Kallio, Performance Business Digital Lead hos Suunto. Han understreger, at de besøgende i de forskellige lande ikke kun ønsker indhold på deres eget sprog, men også indhold, tilpasset lokale forhold.

Customizer

Suunto Customizer er lanceret til varianterne Ambit3 Peak og Ambit3 Sport, og brugerne kan vælge deres favoritfarver og materialer på praktisk talt alle synlige dele. Rækken af valg af designelementer muliggør tusindvis af forskellige kombinationer.

Kontakt os
Stine Reesen
Business Unit Director CPH
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen