Planter i en glaskugle

Verdens bedste indeklima

Swegons mission er at skabe verdens bedste indeklima for mennesker og miljø. Deres klimaprodukter bidrager til øget trivsel for dem, der bruger dem, og større bæredygtighed for vores planet.

Glad kvinde med telefon i hånden.

Omhyggeligt arbejde

Det kræver omhyggeligt arbejde at skabe verdens bedste indeklima, og Swegon ønsker at hjælpe sine kunder med at få mest muligt ud af deres produkter. Da hvert produkt har unikke indstillinger, var det tidligere en udfordring at både huske og udregne alle værdierne i forbindelse med justeringen. Det var heller ikke særlig let at tage computeren med sig ud på en byggeplads for at have alle værdierne med sig, og udskrifter blev hurtigt uaktuelle. Med det øgede antal produkter blev det sværere at justere enhederne, det tog længere tid, og i værste fald blev det ikke gjort rigtigt.

Billede af telefon med Sweflow kørende

Hjælp på vej

Derfor hjalp vi Swegon med at udvikle en app, der støtter deres kunder i tilpasningen af ​​deres anlæg. Personen, der skal justere, får klar adgang til alle Swegons produkter direkte i telefonen. Uanset om de står uden mobildækning i kælderen til en boligblok for at identificere en anordning, eller om de har brug for at finde den rette værdi til at sørge for frisk luft i møderummet under hele workshoppen. Hjælp på vej for at skabe verdens bedste indeklima.

Kontakt os
Mikkel Eistorp
Ansvarlig for salg
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen