Svensk mælk er en del af løsningen.

Mælken, osten, smørret

Mjölk.se fortæller om den svenske mælk, ost og smør. Udgangspunktet er mælken i glasset, kroppen, samfundet og debatten.

To malkekøer på en græsmark

Får budskabet igennem

Det er LRF Mjölk, der står bag webstedet. Og bag dem står de svenske mælkebønder, mejeriselskaber og husdyrforeninger. Man overbeviser om, at den svenske mælk spiller en vigtig rolle: I en klimavenlig og sund kost, både for børn og voksne.

Dreng drikker et glas mælk i armene på sin far

Viden og sjove fakta

Målet om at skabe en nyttig blanding af viden og sjove fakta, som vil få de besøgende til at dele informationen videre. Fokus har været på at skabe en flot, moderne grænseflade med den nyeste teknologi.

Kaffe med mjölk.se

Single page application

Indholdet på webstedet består af en enkelt side, som viser en række artikler med tilhørende teaser. Teasernes størrelse og mønster tilpasses efter, hvilke artikler der skal have størst eksponering – for eksempel hvad der er aktuelt eller populært i øjeblikket – og efter den besøgendes skærmstørrelse.

Miljö.se vises på en stationær computer

Koncept- og webudvikling

Knowit har bistået med koncept, design og udvikling af webstedet. Sitet er responsivt og bygger på EPiServer.

Svensk mælk har en vigtig rolle i opfyldelsen af ​​globale udfordringer, når kloden skal producere lige så meget mad de næste 40 år som de sidste 8000 år!

Kontakt os
Stine Reesen
Business Unit Director CPH
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen