En kvinde foran en computer.

Udfordring

Dong Energy havde udfordringer med at styre store mængder data, og efter nye lovkrav besluttede DONG, at det var tid til at anskaffe og implementere et nyt Meter Data Management System (MDMS), smart metering og tjenester til sine kunder. 

 

Løsning

Efter indførelsen af MDMS og smart metering kan DONG nu bearbejde store mængder indsamlede data. De får automatiske rapporter om forbrug, tendenser og indtægtsbaserede måleraflæsninger. Det betyder, at DONG hurtigt kan identificere eventuelle problemer, f.eks. dårlig spændingskvalitet i nettet, og derefter hurtigt rette dem. 

Knowit Insight hjalp Dong med at opstille en sourcingstrategi og var med og støttede dem under indkøbsprocessen og støttede selve projektet. 

Resultat

I dag har DONG Energy en fremtidsorienteret løsning, der kan opfylde morgendagens behov for et fleksibelt elmarked, samtidig med at de overholder love og regler for markedet. Deres to dygtige leverandører hjælper dem med at nå deres mål, deres projekt forløber med succes, og de forventes at være klar i 2020.

Til toppen