Kvinde, der handler online.

Udfordringen

Svenska Bankföreningen repræsenterer bankerne i Sverige og skaber betingelser, så de kan tilbyde attraktive og konkurrencedygtige finansielle produkter og serviceydelser.

Det er en stor udfordring at overvåge sikkerheden i de tretten medlemsbankers fælles finansielle infrastruktur, når der er tale om flere forskellige infrastrukturleverandører. 

Løsningen

For at give Svenska Bankföreningen kontrol over deres sikkerhedsstatus udviklede vi en tjeneste, der regelmæssigt leverer skræddersyede rapporter og præsentationer, der viser den aktuelle sikkerhedsstatus. Tjenesten bygger på et værktøj, hvor alle leverandører af infrastruktur skal indberette deres sikkerhedsniveau, deres såkaldte overholdelse. For at tydeliggøre forventningerne til leverandørerne har vi også et regelsæt, der beskriver dem.

Ud over levering af tjenester hjælper Knowit også med overvågning af tjenester og yder støtte i spørgsmål om sikkerhed for både indgående banker og deres leverandører.

et skræddersyet rapporteringssystem.

Resultatet

I dag kan Svenska Bankföreningen arbejde mere med de overordnede krav, mål og strategier i stedet for at bruge tid på at diskutere de sikkerhedsmæssige detaljer med de enkelte leverandører.

Kontakt os
Til toppen