Gård oppefra med hav i baggrunden

Landshypotek Bank er landdistrikternes egen bank og er en af​Sveriges ti største banker. Det er en medlemsejet bank, hvor overskuddet går tilbage til Sveriges land- og skovbrug. Med et nyt brand blev det også nødvendigt med en ny grafisk profil og en ny hjemmeside. Landshypotek Bank søgte derfor hjælp hos Knowit. Der var brug for en hjemmeside til at samle alle de digitale tjenester, et sted, der bedre kunne håndtere en bredere målgruppe.

Formålet med den nye hjemmeside var at etablere en ny brandplatform med plads til et øget salg af opsparingskonti, øget kendskab til Landshypotek Bank og en udvidelse af kundebasen med nye kunder, som traditionelt ikke er beskæftiget inden for land- eller skovbrug.

Projektet blev gennemført som et agilt udviklingsprojekt og startede med et veletableret konceptarbejde fra analyse til koncept og design. Sammen med Landshypotek Bank, og med udgangspunkt i deres nye visuelle identitet, udarbejdede Knowit et webkoncept med responsivt design og høje krav til brugervenlighed. Webstedet er karakteriseret ved en klar konverteringstankegang, udvikles fortsat, bl.a. indsamles feedback aktivt fra de besøgende.

Kontakt os
Stine Reesen
Business Unit Director CPH
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen