Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

LICENSER OG PRODUKTER

Consulting services for konsulenter

Din udvikling er vores investering. Hver dag sætter vi os for at levere den bedste support, netværk, efteruddannelse, inspiration og de mest udfordrende projekter til vores konsulenter.

Consulting services for konsulenterConsulting services for kunderConsulting services

Du er aldrig alene

Som konsulent i Knowit Consulting Services får du en kollega, som er din personlige single point of contact, og som altid er tilgængelig for dig. Når vi siger altid, så mener vi altid. Weekend. Ferie. Når som helst. Du kan altid ringe.

Din kontaktperson har selv stor IT-erfaring og er derfor en værdifuld sparringspartner, som tager sig tid og går den ekstra mil for at lære dig og dine behov at kende.

Din udvikling er vores interesse

Vi går gerne den ekstra mil - eller flere - for ikke kun at matche dig på kompetencer, men lige så meget for at matche dine interesser, ambitioner og personlighed til den konkrete opgave og organisation.

Faglige kompetencer kan ikke kompensere for personlig kemi, når du skal indgå i et team hos en kunde. Vi har altid øje for det store billede, så du bedst muligt udvikler dig. Samtidig med at kunden får det meste ud af dine kompetencer på projekter, som du glæder dig til at møde ind til hver dag. Din udvikling er vores investering.

 

Bliv en del af et professionelt netværk

Du bliver en del af Knowits kæmpe netværk af de bedset IT-specialister i Norden, som arbejder på projekter i hele verden. Det sikrer dig et kompetent bagland, som du og vi altid kan trække på, når der er brug for det. Vi har din ryg, og vi mener det, når vi siger, at problemer er noget, vi løser i fællesskab.

Et godt socialt fællesskab

Udover at blive en del af Knowits faglige netværk, bliver du også en del af et socialt fællesskab. Dit sociale samvær med de andre freelancekonsulenter og samarbejdspartnere er en af grundstenene i vores forretning. Derfor ser vi altid frem til de sjvoe og relevante arrangementer, som afholdes for hele Knowit-familien. Du er selvfølgelig inviteret.

Min kontakt forstår virkelig, hvad jeg leder efter og tilbyder mig kun opgaver, som han ved passer til mig.


Christina Skjønnemand

Freelancekonsulent

The personal relation with my contact makes it a great experience working with Knowit.


Jarek Wilk

Freelancekonsulent

Har du lyst til at tale med os?

Få adgang til de mest spændende projekter, udvikl dine kompetencer og bliv en del af vores netværk.

Du er selvfølgelig velkommen til at ringe og høre mere. Vores dør står også altid åben, hvis du har lyst til at kigge forbi til en uforpligtende snak og en kop kaffe.

Jim Nielsen