Workshop: Sådan skaber du værdi med personalisering (Aarhus)

.


Hvordan ser personalisering ud i dag? Og hvordan kan DU bruge det til at skabe værdi i lige netop jeres kunderejse?


Personalisering er efterhånden et gammelt marketing-begreb, men ligesom så meget andet, ændrer begrebet hurtigt karakter i den digitale verden, hvor mulighederne hele tiden bliver flere og flere. Derfor kan det være svært at holde styr på, hvordan man får det meste ud af personalisering i ens egen specifikke kunderejse. På denne workshop får du mulighed for at identificere, hvor personalisering bedst kan skabe værdi i din organisation.

På workshoppen vil Rasmus Houlind, CXO i Agillic og forfatter til 'Hello $Firstname', give dig et dybt indblik i, hvordan forskellige former for personalisering kan skabe værdi for din virksomhed og dine kunder. Herefter vil Jonathan Bjerre Guld sammen med teamet fra KnowIt hjælpe dig og de andre deltager til at nå frem til 3 konkrete bud på de 3 vigtigste use cases, som du bør implementere for maksimal værdiskabelse.


Program:


8.45 - 9.00 – Velkomst og kaffe

9.00 - 9.05 – Knowit Experience byder velkommen

9.05 - 9.45 – Værdiskabelse med personalisering v. Rasmus Houlind

10.00 - 11.30 – Workshop: Hvordan skaber DU værdi med personalisering?

11.30 - 12.30 - Frokost + networking


Målgruppe:


Workshoppen er primært henvendt til profesionelle inden for digital salg og marketing - med ansvar for virksomhedens owned media. Det er således for dig, der gerne vil eskalere jeres marketingsetup via personalisering.

Der er begrænsede pladser, så det er bare med at få meldt dig på. Vi håber på at se dig den 1. november i Aarhus.

Til toppen