Webinar: Skab en skalerbar AI-platform med Azure OpenAI

.


Sådan anvender du GPT på dine virksomhedsdata gennem Azure OpenAI.


Et af de store og vigtige spørgsmål i forbindelse med at begynde at bruge generative AI er at gå fra simple virksomhedsdata til en skalerbar AI platform. Derfor viser vi hvordan man skaber en sikker arkitektur omkring GPT, der ikke komprimerer virksomhedens data på nogen måde.

På dette webinar vil Kåre Rasmussen, Senior Cloud Solution Architect, fra Microsoft, og Natasha Yuen Christiansen, Senior Strategy Consultant i Knowit Experience, gennemgå hvordan man integrerer OpenAI og andre services i sin nuværende Azure arkitektur, og bygger en arkitektur op, der baserer sig på virksomhedens egen data og samtidigt bibeholder alle data i data-miljøet.


Udbytte:


- Få viden om fordelene ved at integrere Azure OpenAI i jeres datamiljø

- Forstå hvordan du bygger en arkitektur i Azure OpenAI op om din virksomhedsdata

- Se en konkret demo af en applikation bygget med GPT på virksomhedsdata


Målgruppe:


Webinaret er primært henvendt til IT-forretningsudviklere, CTO's, IT-arkitekter og lignende medarbejdere, der sidder med ansvaret for at sammenflette IT og forretning. Det er dog også relevant for CMO's, der ønsker større indblik i, hvordan AI kan flettes ind i din virksomheds tech stack på en gavnlig måde.


Interesseret? Så skriv dig op til webinaret her på siden. Vi sender en bekræftelse og skal også nok minde dig om webinaret, når det kommer tættere på.

Til toppen