Webinar: Får du fuld forretningsværdi for dine data?

.


Skab en data-legeplads og ryk din forretning


Mange organisationer har gennem det seneste årti investeret store summer i at samle datakilder fra hele organisationen - ofte med ansvaret placeret i IT- eller finansafdelingerne. Dette har medført en masse fordele, såsom bedre dataopsamling og -strukturering, men det betyder også, at dataene primært eksisterer på et operationelt niveau.

Derudover lever data ofte på et analytics-niveau, hvor rapporter og visualiseringer trækkes ud fra data warehouse-løsninger, såsom Power BI. Når virksomheder når dette punkt, kan det være meget udfordrende at se, hvad det næste skridt på deres datadrevne rejse skal være. Frygt ej, vi har din ryg!

Vi foreslår, at den digitale afdeling (ecommerce, digitalt salg, marketing) tager ejerskab over sine tilgængelige data og skaber en "data-legeplads". Data-legepladsen er et sted, hvor man kan teste korrelationer og algoritmer af på sine datakilder ved at bygge proof of concepts. Dermed bliver det muligt at materialisere værdien af sine data-projekter og bygge business cases, før man rent faktisk investerer i at implementere dem i sit økosystem.

På webinaret deler to af vores dygtigste data-konsulenter, Natasha og Morten, deres tanker om, hvordan man kan udvælge relevante datakilder og lave strukturerede dataanalyser, der øger forretningsværdien. Og så præsenterer de også et konkret framework til at arbejde med data use cases. Derudover giver de specifikke eksempler fra kunder på, hvordan de har lavet nogle håndholdte proof of concepts, og derefter bygget en business case inden den endelige implementering.


Det får du ud af det:


- Redskaber til at eksperimentere med jeres data på en god måde.

- Framework til at bygge valide use cases inden de implementeres.

- Viden om hvordan I får mest mulig forretningsværdi ud af jeres data.


Målgruppe:


Webinaret henvender sig overvejende til dig, der sidder med ansvar for forretningsudvikling, marketing, eCommerce eller digitalisering i din virksomhed og er interesseret i, hvordan I kan skabe større forretningsværdi med de data I har tilgængelige.

Lyder det interessant for dig og din virksomhed, så skriv dig op her på siden. Vi sender en bekræftelse og skal også nok minde dig om webinaret, når vi kommer lidt tættere på. Vi glæder os til at se dig online.

Til toppen