Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

EVENT

Morgenseminar hos Knowit: Porteføljestyring i Jira

Torsdag d. 30. maj 2024 kl. 08.30-10.30 taler vi om porteføljestyring i Jira. Seminaret er designet til at give dig en dybdegående forståelse af, hvordan du kan optimere din projektportefølje gennem effektiv brug af Jira-værktøjerne. Vi vil blandt andet tale om langsigtet planlægning og opgavestyring, samt håndtering af afhængigheder mellem projekter. 

Dette seminar er ideelt for ledere, scrum masters, projektledere, agile coaches og enhver, der er interesseret i at forbedre deres porteføljestyringspraksis ved hjælp i Jira.

Arrangementet starter med at Hans William Falck, afdelingsleder for samarbejde og support og Claus Østergaard Pedersen, Senior Atlassian Konsulent, giver en introduktion emnet og præsenterer, hvordan Knowit kan hjælpe jer i gang.

Og så har vi inviteret et par gæster: Allan Wohlgemuth, Chapter Lead – Scrummasters i Alm. Brand og Kresten Østerby, Agile Planning & Reporting Specialist i GF Forsikring . De vil belyse emnet med cases fra det virkelige liv. Der er tale om cases, der tager udgangspunkt i Alm. Brand og GF Forsikrings egen porteføljestyring i Jira. Dem kan du læse mere om i programmet nedenfor.

Vi glæder os til at byde dig velkommen, og anbefaler, at du inviterer en kollega med: Dels fordi det er hyggeligt, men også fordi al erfaring viser, at udbyttet bliver langt bedre, når flere fra samme organisation får nye input.

Arrangementet er gratis. Tilmeld dig allerede nu for at sikre dig en plads.
 

Program:

  • 08.30 - Let morgenmad, kaffe og de bedste pladser.

  • 09:00 – Hans William Falck og Claus Østergaard Pedersen fra Knowits samarbejde og supportafdeling byder velkommen og fortæller om Knowit’s kompetencer indenfor området.

  • 09.15 - Allan Wohlgemuth fra Alm. Brand fortæller om, hvordan de har skåret deres Jira setup ind til benet og hvordan de benytter Advanced Roadmaps til planlægning af opgaver.

  • 09:45 - Kresten Østerby Fra GF Forsikring fortæller om hvordan de har struktureret deres porteføljeproces ved hjælp af JXL - sheets og hvordan det giver organisationen mulighed for, at følge hvor projekter og forretningsinitiativer er i en transparant arbejdsproces.

  • 10.20 - Afrunding og tak for i dag. 


Hvor?

Vi afholder arrangementet i Knowits lokaler på Nyropsgade 41 lige ved Vesterport station.

Der er indgang ved Kolme, og når du stiger af elevatoren på 6. sal, står vi klar med kaffe.