Morgenbrief hos Knowit: Handling bag ordene

Rundetårn, Børsen, Nyboder, 26 børn ... Og stykker af Danmark til svenskerne... Chr 4. var en action man.

 

Knowit og Dansk IT byder velkommen til et oplæg om handlekraft, hurtighed og hverdagens helte

I samarbejde med Dansk IT inviterer Knowit til morgenbrief: "Handling bag ordene". 

Torsdag d. 8. februar 2024 kl. 08.30-10.30 taler vi om, hvordan virksomheder og organisationer kan realisere deres fulde potentiale, sikre handling bag ordene og skabe konkrete resultater. Vi skal også kigge nærmere på forskellen mellem ekspertviden og tavs viden, og hvorfor det kan være lidt op ad bakke at have en chef. Og lidt om hvem, der bor på etagen lige nedenunder Gud.

Traditionen tro holder Ursula Krogsbøll, innovationsdirektør hos Knowit, oplæg om den seneste udgave af Knowit To-Go, som i år har titlen "Handling bag ordene".

Og så har vi inviteret en gæst: Sune Knudsen, COO i Dansk Design Center, som belyser emnet med en case fra det virkelige liv. En case, der tager udgangspunkt i Dansk Design Centers egen organisationsfrisættelse. Sune Knudsen er medforfatter til flere bøger, underviser og holder foredrag om innovation, organisation og ledelse i både ind- og udland. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen, og anbefaler, at du inviterer en kollega med: Dels fordi det er hyggeligt, men også fordi al erfaring viser, at udbyttet bliver langt bedre, når flere fra samme organisation får nye input.

Arrangementet er gratis. Tilmeld dig allerede nu for at sikre dig en plads.

Program: 

08.30 - Let morgenmad, kaffe og de bedste pladser.

09:00 - Ursula Krogsbøll fra Knowits innovationsafdeling byder velkommen og fortæller om Knowits seneste udgave af Knowit To-Go: “Handling bag ordene”.

09.40 - Sune Knudsen fra Dansk Design Center holder oplæg om organisatorisk frisættelse.

10.20 - Afrunding og tak for i dag.

Hvor? 

Vi afholder arrangementet i Knowits lokaler på Nyropsgade 41 lige ved Vesterport station.

Der er indgang ved Kolme, og når du stiger af elevatoren på 6. sal, står vi klar med kaffe :-)

Til toppen