Leading SAFe® 6 træning

Bliv trænet i den nyeste opdatering af SAFe® Agilist (SA) og bliv helt up to date på viden og værktøjer til at lede/deltage i en agil transformation.

Knowits dygtige instruktører tilbyder kurser i Leading SAFe® 6.0 og SAFe® Scrum Master 6.0. Vi har udviklet en unik undervisningsstil for at hjælpe dig og din organisation til at mestre kunsten i at bruge agile værktøjer i din organisation, samt klæde dig på - ikke kun omkring de agile metoder, men også hvordan metoderne kan bruges i virkeligheden. Ved at tage kurset åbner det samtidigt op for at du kan tage en certificering efterfølgende. Kurset er designet til at være dialog baseret, hvor der bliver taget udgangspunkt i konkrete problemstillinger fra din organisation. Som kursist bliver du inddraget aktivt ift. din læring og problemstillinger. Dermed bliver du klædt på ift. hvordan du kan anvende og understøtte SAFe® værktøjerne og dermed bringe værdi i din organisation.

I Leading SAFe® kursus tilbyder vi introduktion til grundlaget for SAFe og giver dig principperne og metoderne til at starte din Lean-Agile transformation.

Tag kurset Leading SAFe®-kurset for at blive introduceret til hvordan du kan opbygge forretningsagilitet, og hvordan agile metoder kan bruges i din organisation. Du vil lære, hvordan SAFe kan hjælpe din organisation med at forbedre kvalitet, produktivitet, medarbejderengagement, samt time-to-market. Du vil efter kurset få redskaber til, hvordan du kan tilpasse din organisation omkring de samme klare mål, og hvordan du kan forbedre flowet af værdi og arbejde fra strategi til levering. Du lærer, hvad der gør virksomheder mere kundecentrerede, og hvordan man kører vigtige SAFe/agile ceremonier i praksis.

Selve certificeringseksamen er betalt via kursusprisen, men selve eksamen skal tages efterfølgende via SAFe studio. Som kursist vil du kunne booke en times sparring med en af instruktørerne, inden du tager din certificering.

I vores Leading SAFe kursus vil du få:
- Indsigt i SAFe® rammeværket og i at arbejde agilt og effektivt i større programmer
- En forståelse af, hvordan de forskellige configurationer i SAFe: essential (team flow), ART flow og Portfolio Flow) spiller sammen, og hvordan man får SAFe til at fungere i en udviklingsorganisation
- Indsigt i, hvordan man driver en agil transformation og hvordan det agile kan skaleres på tværs af teams og organisatoriske enheder
- Evner til at få mange teams til at arbejde sammen om at levere ind til samme projekt - agilt og effektivt


Begge instruktører har stor, praktisk erfaring med SAFe fra større private og offentlige organisationer. Undervisningen er derfor en kombination af teori, krydret med praktiske erfaringer

Annette Klink Dalgaard:
Har arbejdet som agil Coach, agil projektleder, SAFe konsulent, Har mere end 15 års erfaring med agil udvikling og agil transformation og mere end 30 års erfaring med softwareudvikling og infrastruktur. Er specialiseret i at starte en agil transformation, i at rådgive organisationer i forankring af det agile, i at undervise i agile arbejdsmodeller og i at skræddersy processer og rammer til den enkelte virksomhed. Hun er certificeret Scrum Master, SAFe konsulent (SPC6) SAFe Release Train Engineer (RTE) og desuden PMI certificeret projektleder og under sin ansættelse hos IBM blev hun også IBM certificeret senior projektleder, samt IBM certificeret Agile coach.

Karl Kristian Bloch Andersen:
Har arbejdet med projekt- og programledelse igennem en lang årrække i større danske virksomheder indenfor tekniske projekter og besidder således erfaringer med at afklare, udvikle og implementere nye teknologier. Som en del af den faglige og personlige udvikling har han fulgt tendenserne og løbende uddannet sig og fået erfaringer inden for traditionelle projektmodeller og i de seneste år det agile univers. Som underviser og agil coach har han haft til opgave at forankre det agile mindset i organisationen og bruge af de teknikker og værktøjer der understøtter denne transformation, således kunderne oplever at få bedre og mere forudsigelige leverancer.

Tid og sted:
14. og 15. August kl. 08:00 - 17:00
Knowit Solutions Denmark
Nyrupsgade 41
København V

Pris:
DKK 10.500

Til toppen