Leading SAFe® 5.0 med certificering

...

Deltag i Knowits Leading SAFe 5.0 kursus og bliv helt up to date på viden og værktøjer til at lede en Lean-Agile virksomhed i en verden, hvor evnen til at foretage hurtige omstillinger er afgørende for forretningens succes.

Uddannelsen giver en grundig introduktion til SAFe samt kompetencer i at etablere og drive en Lean-Agile organisation, skabe teams med høj ydeevne og frigøre værdi i organisationen.

Du får en dyb forståelse for Lean-Agile mindsettet og lærer at etablere Agile teams og programmer, bygge en pipeline for Continuous Delivery og skabe en DevOps-kultur.

Resultatet er et efterspurgt kompetencesæt, der hjælper virksomheder med at agere i et disruptivt marked - og hvis du, efter dit 2-dages uddannelsesforløb, består den integrerede multiple-choice, online eksamen, bliver du desuden certificeret SAFe Agilist.

Tid: Uddannelsen strækker sig over to dage, onsdag 6. og fredag d. 8. oktober 2021, 08.30-17.00. Forudsætninger Deltagelse er åben for alle. Det er dog en fordel med forudgående erfaringer med Scrum eller en faglig baggrund i softwareudvikling, projektledelse, produktudvikling, forretningsanalyse, test eller lignende. Deltagerprofil Uddannelsen er for dig, der har en rolle i en SAFe/Agile organisation eller skal deltage i en konkret implementering eller transformation. Sprog Vi underviser på dansk, men materialet samt multiple-choice eksamen er på engelsk.

Varighed og form: 2 intensive dage – ”certified SAFe® Agilist (SA)” eksamen er en del af kurset, men tages efterfølgende online.

Værktøjer, praktikker og mekanikker læres ved både teoretisk gennemgang og løsning af opgaver i fællesskab.

Pris: 7.000,- ex moms, 8.750,- inkl moms. (inkl. forplejning)

Kontakt: Karl Andersen, +45 29 61 60 86

Efter kurset vil du kunne: • Forstå de grundlæggende konstruktioner i SAFe og trinene i et roadmap for implementering • Bruge Lean-Agile værdier og principper • Bruge roller og praktikker fra SAFe • Skabe teams med høj ydeevne gennem mission og formål • Bruge transformerende lederskab til at drive forandring, udvikle mennesker og fremme innovation • Støtte PI-planlægning og succesfuld programgennemførelse • Forstå hvorledes Lean Porteføljestyring prioriteres i forhold til strategiske temaer • Drive kontinuerlig levering af værdi gennem pipelinen for Continuous Delivery

Undervisere

Annette Klink Dalgaard er Agil coach og SAFe Program Konsulent 5.0. Annette har stor praktisk erfaring med implementering af SAFe samt årelang erfaring med Scrum/Kanban og agile transformationer hos en bred vifte af virksomheder. Hun har arbejdet med løsninger på både team niveau og organisatorisk niveau.

Karl Kristian Bloch Andersen, Agil Coach, SAFe Program Konsulent 5.0. Underviser der omsætter teori til praksis og har hands-on erfaring med at implementere nye metoder og værktøjer på tværs af drift og udviklingsorganisationer, samt uddanne i disse. Karl har adskillelige års erfaring i at udøve og coache agilt.

Til toppen