Knowit Lounge

I Knowit sætter vi pris på dig og dit selskab, og derfor vil det glæde os at se dig til Knowit Lounge. Det er første gang at vi skal holde Knowit Lounge i vores nye lokaler i Pilestræde 52, som er i centrum af København.

Det sker torsdag den 20. juni – omkring fyraften (16:30-19:00). Knowit Lounge er det uformelle mødested hvor man med ligestillede kan drøfte problemstillinger fra sin hverdag, eller man kan også bare hygge sig. Det kommer til at foregå i vores gård (om vejret tillader) og i hyggeligt selskab med dig og andre af venner af huset. Har du kun mulighed for lige at stikke vejen forbi og sige hej, er det helt i orden.

Denne gang byder vi dig på vores "husbryg variant", Knowit Chubby Monk.  Det er det lille bryghus Herodes, som står bag de forskellige Knowit øl. Herodes bryggerne er kendt som passionerede og kvalitetselskende personer, som gør en dyd ud af at nytænke og forfine smagsoplevelser.

Chubby Monk   Chubby Monk er en mørk Belgisk Ale brygget på Abbey Ale gær og rundhåndede mængder Belgisk sirup. Med sine belgiske toner forkæler den klostrets modne nonner. En kraftbombe, som den største buttede munk du kan forestille dig.


Spørgsmål? Kontakt Johnny René Jensen, +45 21 64 22 88.

Til toppen