Data Journey Mapping - Den datadrevne organisations hemmelige våben

Hvad er Data Journey Mapping, og hvorfor er det så vigtigt i den datadrevne organisation? Kom til morgenseminar hos Knowit om d. 13/4!

Data Journey Mapping er en vigtig disciplin, som alt for mange organisationer negligerer! Det er et essentielt fundament for alle de spændende initiativer, vi alle sammen gerne vil skyde af med Data Science, Machine Learning, RPA, Conversational AI, mm. Men ofte så bliver det bare ikke rigtig til så meget, det bliver ikke helt så brugbart, eller det bliver enormt skrøbeligt og personafhængigt – og det er bl.a. fordi den underliggende Data Journey Mapping ikke er på plads.

Gribes Data Journey Mapping rigtigt an, er det et område med yderst favorabel ROI allerede inden for det første år, og det er noget der signifikant øger medarbejdertilfredsheden hos eftertragtede tekniske ressourcer som Data Engineers, Data Analysts og Data Scientists.

Så kom til morgenseminar hos Knowit d. 13/4 fra kl. 9.00 til 10.00 og bliv inspireret ift. Data Journey Mapping. De to oplægsholdere vil være:

  • Anne Kruse Bernbom, Chefkonsulent for Data Management ved Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
  • Ole Olesen-Bagneux, Enterprise Architect ved GN Group og forfatter til bogen The Enterprise Data Catalog
     

Vi afholder arrangementet i KBH K meget tæt på offentlig transport, der er velkomst og netværk fra kl. 8.30, det er gratis og der vil selvfølgelig være kaffe, croissanter, mm.

Til toppen