Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

EVENT

Watch Party: Figma Config 2024

Skynd dig, og tilmeld dig til en fantastisk og spændende aften fyldt med networking, drinks og banebrydende indsigt i fremtidens design, når vi i samarbejde med Figma åbner dørene til livestreaming af dette års Figma Config 2024 konference! Vi har et begrænset antal pladser tilbage.

Denne aften er skræddersyet til de 50 hurtigste designere, der brænder for den kreative verden. Her kan du mødes med ligesindede entusiaster, professionelle og kreative inden for digitalt design, og udvide dit professionelle netværk, alt imens du sipper til din yndlingsdrink, nyder lækre snacks og bliver klogere på de nyeste trends og innovationer inden for UI/UX og produktdesign..

Figma Config 2024 streames live fra San Francisco, og konferencen i år bliver anset som den mest spændende Config nogensinde med et program designet til at forbinde et dynamisk fællesskab af skabere med fremtiden for produktudvikling gennem dette års 75+ talere, 50+ sessioner og 8.000+ deltagere.

Dette gør også vores arrangement til et must-see event for alle designentusiaster.

Sammen tager vi del i de vigtige diskussioner, stiller spørgsmål og dele indsigter, mens vi ser udvalgte tracks fra konferencen. Lige fra produktlanceringer til ekspertledede sessioner er dette en enestående mulighed for at få den nyeste designviden i selskab med ligesindede designere på tværs af brancher og virksomheder.

Program:

17:30 - Vi åbner dørene!

17:45 - Velkommen

18:00 - Keynote af Figma's Chief Executive Officer & Co-founder, Dylan Field

19:00 - Pause

19:30 - Session (TBA)

20:30 - Pause

21:00 - Session (TBA)

22:30 - Tak for i aften!

Målgruppe:

Uanset om du er en erfaren designer, ny i feltet eller blot har en stor interesse for digitalt design, er Figma Config og dette arrangement hos os lige noget for dig. Det er en perfekt blanding af sjov, læring og networking.

Skynd dig at tilmelde dig - vi har kun et begrænset antal pladser tilbage og find din bedste notesbog frem, når vi afholder Watch Party: Figma Config 2024 hos Knowit Experience på Vesterbro Torv 1-3, 8000 Aarhus C.

Tilmelding foregår hos Friends of Figma, og du kan tilmelde dig på knappen til højre.