CloudConnect: From Business Case to Implementation

.

Vi byder på lækker morgenmad, stærk kaffe og spændende faglige oplæg - denne gang hvor vi dykker ned i essensen af vellykket cloud data management: Executing Data and Platform Strategy - From Business Case to Implementation!


Velkommen til en inspirerende CloudConnect-session, hvor vi dykker ned i implementeringen af data- og platformstrategier baseret på din unikke business case. Vi vil udforske forskellige metoder, fra "lift n' shift" til data migrering og opbygning af nye platforme.

I denne session går vi også i dybden med, hvordan du håndterer udfordringerne med legacy dataplatforme og organiserer dine leveranceteams effektivt.

Det er d. 12/12 - 2023. Vi starter med netværk og morgenmad hvor man er velkommen allerede fra kl. 8.15. Derefter er der to spændende indlæg fra kl. 9.00 til 10.00: De to oplægsholdere vil være:


Program:

08.15-09.00 Check-in og netværk
09.00-09.30 Mads Bengtson, tidligere VP, Head of Data Services hos Alm. Brand Group
09.30-10.00 Suprise gæst!


Dit udbytte :

Ved at deltage i denne session vil du opnå konkrete indsigter i, hvordan du kan omsætte din data- og platformstrategi fra papir til virkelighed. Du vil få dybdegående viden om forskellige implementeringsmetoder, der passer til din virksomheds unikke situation. Derudover vil du lære at håndtere udfordringerne ved at migrere fra legacy dataplatforme og organisere implementeringsprocessen for maksimal effektivitet.


Målgruppe:

Denne session henvender sig til IT-ledere, projektledere, datamanagere, arkitekter og alle, der er involveret i planlægning og gennemførelse af data- og platformstrategier. Uanset om du står over for en "lift n' shift" udfordring, en datamigrering eller ønsker at bygge en ny platform, vil denne session give dig de nødvendige værktøjer og indsigter til at sikre en succesfuld implementering.

Vi afholder arrangementet i Knowits nye lokaler på Nyropsgade 41 lige ved Vesterport station.

Det er gratis og der vil selvfølgelig være kaffe, morgenmad, mm.

Til toppen