CloudConnect: The Business Case

.

Vi byder på lækker morgenmad, stærk kaffe og spændende faglige oplæg - denne gang hvor vi dykker ned i essensen af en vellykket cloud data migrering: The Business Case!

Velkommen til CloudConnect-sessionen, hvor vi sætter fokus på, hvordan en stærk business case er nøglen til en vellykket cloud transformation.

En stærk business case fungerer som adgangsbilletten til en cloud transformation og bør indeholde elementer, der smidigt binder strategi og gevinstrealisering sammen. I en stadigt foranderlig verden er det afgørende, at en business case er fleksibel og åben for den kontinuerlig læring der foregår under en cloud transformationen.

Det er d. 10/10 - 2023. Vi starter med netværk og morgenmad hvor man er velkommen allerede fra kl. 8.15. Derefter er der to spændende indlæg fra kl. 9.00 til 10.00: De to oplægsholdere vil være:

Program:


08.30-09.00 Check-in og netværk
09.00-09.30 Oplæg af Mads Bengtson, tidligere VP, Data Services Alm. Brand Group
09.30-10.00 Oplæg af Anders Reinhardt, Senior Director BI & Integration solutions hos Coloplast


Vi afholder arrangementet i Knowits nye lokaler på Nyropsgade 41 lige ved Vesterport station. Det er gratis og der vil selvfølgelig være kaffe, morgenmad, mm.


Dit udbytte :

Deltagere vil få en dybere forståelse for nøgleaspekterne af en vellykket cloud data migrering og hvordan de kan styrke virksomhedens datamanagementstrategi. Denne viden vil hjælpe deltagerne med at planlægge og gennemføre en mere effektiv og værdiskabende overgang til skyen.


Målgruppe:

Denne session er relevant for beslutningstagere, datamanagementprofessionelle, IT-ledere, projektledere og alle som er interesserede i at optimere deres virksomheds datamanagement strategi og forstå betydningen af en velovervejet tilgang til cloud data migrering.

Til toppen