CloudConnect: Organizational Challenges in Cloud Transformations

.

Vi byder på lækker morgenmad, stærk kaffe og spændende faglige oplæg - denne gang hvor vi dykker ned i essensen af vellykket Cloud Data Management: Organizational Challenges in Cloud Transformations!

Velkommen til en spændende CloudConnect-session, hvor vi dykker ned i de organisatoriske udfordringer, der kan opstå under en cloud transformation. Fra processer og mennesker til gevinstrealisering og tvungne forandringer, vi vil udforske, hvordan du kan navigere i disse komplekse aspekter for at opnå en vellykket Cloud Transformation.

Vi vil berøre emner som:

- De Organisatoriske Facetter af Cloud Transformation
- DevOps: Redesign af Processer for Agilitet og Kvalitet
- Opkvalificering af Menneskelige Ressourcer: Fra Kompetencegab til Styrke
- Tvungen Gevinstrealisering: Udfordringer og Muligheder

Program:


08.30-09.00 Check-in og netværk
09.00-09.30 Oplæg af Stine CEO Knowit Experience
09.30.00-10.30 Netværk og sparring


Dit udbytte :

Ved at deltage i denne session vil du få en dybdegående forståelse af de organisatoriske udfordringer, der kan opstå under en cloud transformation, og hvordan du kan tackle dem effektivt. Du vil lære, hvordan DevOps-processer kan opnå agilitet og kvalitet, og hvordan opkvalificering af medarbejdere kan skabe en stærkere organisation. Derudover vil du få indsigt i tvungen gevinstrealisering og strategier for at omsætte gevinstkoncepter til reelle resultater.


Målgruppe:

Denne session henvender sig til ledere, projektledere, HR-specialister, og alle, der er involveret i en cloud transformation og står over for organisatoriske udfordringer. Uanset om du ønsker at forstå bedre, hvordan DevOps-processer kan styrke din organisation, eller hvordan du kan maksimere gevinsten af din cloud transformation, vil denne session give dig de nødvendige værktøjer og indsigter til at navigere i de komplekse organisatoriske aspekter af transformationen.

Vi afholder arrangementet i Knowits nye lokaler på Nyropsgade 41 lige ved Vesterport station.

Det er gratis og der vil selvfølgelig være kaffe, morgenmad, mm.

Til toppen